The 2-Minute Rule for petek servisi

Wiki Article

Kombi Radyatör petek temizleme bakım ve tamir işlerinizi itina ile ve %a hundred müşteri memnuniyeti ile yapmaktayız

petekler bazen ısınıyor bazen ısınmıyor ise bu durum kombinizi eco modundan kaynaklanıyor olabilir. Ayarlarını kontrol ettikten sonra sorunu hayla çözemiyorsanız.

Çamur kıvamına gelen sular ise peteklerin en alt kısmına yapışarak zamanla çoğalırlar. Çamurlu suyun biriktiği bölgeye sıcak su temas edemez ve böylelikle petekler ısınmıyor demeye başlarız.

İstanbul radyatör petek temizliği hizmetini araştırırken aşağıdaki özelliklere mutlaka dikkat etmelisin;

Haşim usta eline koluna sağlık güler yüzlü işinin ehli emeğinin hakkını sonuna kadar hak ediyor Teşekkür ederim.

Kalorifer tesisatı şu tesisatı doğalgaz tesisatı (sertifikalı firma) kombi bakım arıza petek temizliği Herkez bildiği işi yapacak 23 yıllık tecrübe ile hizmet vermekteyiz

six yıl garantili Doğalgaz kalorifer sıcak ve soğuksu tesisatı kombi satış ve montajı radyatör satış ve montajı KALORİFER ve radyatör temizliği yerden ısıtma istanbul petek servisi anakolon Doğalgaz tesisatı proje ve gaz açım işlemleri kaliteli işçilik uygun fiyat

gibi sorunlara karşılaşılır. Zamanla peteklerin iç kısımlarında pas petek servisi birikintileri oluşur ve sıcak su devir daim yapamaz. Peteğin biri ısınmıyor diğerleri ısınıyor ise mutlaka o petek de sorun vardır. peteklerin bazısı ısınmıyor sorunu temizleterek çözebilirsiniz. Bu durum sık sık karşılaşıyorsanız. peteği değiştirmekte fayda göreceğinizi düşünüyorum.

Kış ayları gelmeden önce sen de Armut.com’dan petek temizliğini yaptır hem doğal gaz faturasında tasarruf et hem de sıcacık bir kış geçir!

Petek tıkalı bir şekilde uzun süre kalır ise petekler eşit ısınmıyor olabilir. oluşacak arızalara davetiye çıkarmış olursunuz.

Kombi petek temizligi çöl teknik olarak yapmaktayim oncelikle musteri memnunyeti ile hizmet vermekteyiz istanbul petek servisi yillik kombi petek temizligi hem havali hem darbeli ozlentasarlanmis makinamizla temizlik islemi yapmaktayiz hem %thirty isi %20 fatura tasaruf yapmak çöl teknik hizmetinizdedir.

petek ısınmama sebepleri arasında en çAlright karşılaşılan sorun Petekler için yıllık bakım lar istanbul petek servisi yaptırılmamasıdır. . özel sıvılar tesisatın içinde dolaştırılır ve bir makine ile tahliye edilir.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak petek servisi yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Anında Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Report this wiki page